Популарни певач не воли пуно да прича о свом приватном животу, па се на ову тему до сада није пуно оглашавао, а сада признаје да је срећнији него икад.

- Догодила се љубав. Љубав се треба догађати, не треба се планирати, о љубави не треба превише причати. То су неке ствари које човек треба гајити сам у себи, не треба се разметати тиме. Да, постоји љубав. Да, догађа се један предиван период живота са особом која ти тог тренутка значи највише и с којом планираш да се препустиш и пловиш - рекао је певач, па признао и да планирају фамозно венчање, о којем се толико причало.

Фото: Јутјуб принтскрин/narodni

 

- Ни то није тајна, иако смо видели 40 датума. (смех) И Хана и ја смо особе које се не воле појављивати у новинама. Невероватно је да смо баш ми били на толико насловница, особе које се не воле појављивати јавно - изјавио је Петар у емисији "Премијера - Викенд специјал" и додао да се радује томе што ће постати тата.

- Постаћу тата. Захвални смо на сваком кораку који се догодио ка нама. Мало нам је смешно да нас људи хватају телефоном свуда, имам 25 година каријере, али очито људима фали мало тих лепих прича... Али ја ћу се и даље трудити да чувам своју приватност, јер желим да људима буде битна песма, а не моја спаваћа соба - искрен је певач који за породицу Хуљић има само речи хвале.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/petar_graso_fan_page

 

- Тончи и ја смо увек један другом били на располагању, од првог тренутка, и пријатељски и пиватно и пословно. Увек смо били породица, а сад смо некако и формално, правно породица. Обожавам ту фамилију, заиста, одувек, и они се врло добро слажу с мојом породицом. Живимо као сви нормални људи. Шалимо се, зезамо, смејемо. Уживамо радити музику и страшно сам срећан што имамо ту сјајну синергију и што кад радимо, заједно с Вјекославом, догађају се ти велики хитови - поручио је Петар Грашо.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".