Иако се спекулисало да ће пар судбоносно "да" изговорити на пролеће, дошло је до промене планова.

Како Индеџ.хр пише, Хана и Петар заказали су венчање за 19. фебруар у Сплиту, у цркви светог Фране. Венчање ће обавити у присуству најближе породице и пријатеља, а међу званицама наћи ће се многе познате личности.

Фото: Д. Миловановић

 

Ханина венчана кума биће њена добра пријатељица Доменица Жувела.

Подсетимо, Хана Хуљић је у четвртом месецу трудноће, а њен изабраник недавно је за Сторy.хр проговорио о њиховој вези, али и улози оца.

Фото: Инстаграм принтскрин/ hana.huljic, Фото: Инстаграм принтскрин/petargrasoofficial

 

"Ја сам увек пуно ћутао, а о мени се пуно писало. Остаћу доследан томе. Ја све то поштујем и нисам нимало љут, разумем медије. Ја ћу заувек остати веран себи, а то је да ћу свој приватан живот љубоморно чувати, трудим се да не гњавим публику њиме, али ћу једнако поштовати и медије и са њима с еникад нећу свађати. Не могу рећи да су медији били некоректни ни у једном тренутку, само су због огромне жеље и мањка информација почели "жвакати" вести, па неко може помислити и да ми то радимо. А ми, заиста стојимо у кући и не можемо се да стигнемо ни да прочитамо. Трудимо да се дистанцирамо, живимо своје животе најнормалније, правимо породичне ручкове када нисмо на путу и понашамо се нормално", рекао је Грашо.

(Индекс.хр)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".