У Јутарњем програму на ТВ "Прва", где је Периш изнео нове информације о овом случају, водитељка му је јасно ставила до знања има заиста велику подршку свих људи и да су сви дирнути његовим достојанственим понашањем.

- Верујте, више не бројим дане, само чекам да ми телефон зазвони, да ми се јави Матеј или да ми неко јави како ми је син пронађен. Реалност је та која ме највише мучи, прошло је пуно времена од Матејевог нестанка, али онда помислим како још увек има момената који указују на то да је Матеј жив. И то је оно што ме држи на животу - рекао је Ненад Периш.

Фото: Принтскрин

 

 

- Полиција ради свој посао, то могу потврдити где год треба, нећу то никад престати да понављам. Они раде оно што треба као људи и као професионалци, и за то им хвала.

- Шетао сам недавно поред Аде у Београду. Срео сам још једног шетача, погледали смо се. Он ме пита "јесте ви Ненад", ја кажем јесам. Каже: "Не знам шта бих вам рекао, али ако могу нешто бих вам поклонио", и поклони ми једну чоколадицу. И шта сад рећи, он је поклонио цео свет, то није била чоколадица, то је био цео свет. То су биле све емоције које је могао да ми да, то је то. Зато морамо бити бољи људи, не смемо никад заборавити да нека чоколадица значи цели свет - испричао је отац несталог младића бришући сузе.

Он је додао и да смо "сви људи, само некад то заборавимо".

- Нисмо ни криви, догоди се, али треба живети пуним плућима, волети људе, бити искрен, живот је леп - поручио је, и додао: - Надам се да ће се Матеј појавити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".