Даница и Лазар Ристовски после четрдесет две године ставили су тачку на свој брак. И док је глумица одлучила да о разводу не говори у јавности, Лаза је своју страну приче изнео у исповести за магазин "Глориа". Упркос краху вишедеценијске љубави, њих двоје остали су сложни као родитељи својим синовима, али и као бака и дека унуку Богдану.

Унук Данице и Лазара Ристовског, најмлађи наследник породице која је у целини талентована, не само за глуму већ и режију, окушао се у глумачким водама већ од малих ногу. А због улоге у серији "Игра судбине" посебно су поносни бака и дека.

Богдан Ристовски, син Јована и Љиљане Ристовски у хит серији глуми сина Алексе и Миле, који су многим гледаоцима омиљени глумачки пар.

Да подсетимо, Даница и Лазар су се разишли достојанствено и остали су у добрим односима, а имовину, чија се вредност процењује на више од милиона евра, оставиће деци.

- Лазар је последњих месеци углавном борави у њиховој кући у Главатичићима код Котора, у Црној Гори, а глумица је окупирана снимањем треће сезоне "Игра судбине". Даница се посветила само послу и сваки слободан тренутак користи да види унука. Није нам било јасно што је Лазар стално у Црној Гори, али сад смо све повезали. Последњих месеци само смо два пута видели Ристовског у Земуну. Шетао је сам и замишљен Кејом - рекла је за Курир комшиница познатог пара.

Пар је у браку добио два сина - Петра и Јована, који су такође уметници.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".