За обојицу осумњичених предложен је притвор до 30 дана.

Како сазнају „Новости“,иако у тешком стању, претучени возач К.Д. је изашао из Опште болнице Крушевац и одмах поднео кривичну пријаву крушевачкој полицији,где наводи да су га напала обојица полицајаца.

Осумњичени су, међутим, према незваничним сазнањима "Новости" испричали да је спорне ноћи у службеном возилу наводно остао В.П, док је И.Н. изашао напоље и зауставио путничко возило за чијим је воланом био К.Д. Према тој верзији догађаја,И.Н.је наводно,био изреволтиран што га је возач К.Д. вређао, па је одреаговао.

- У кривичној пријави коју је поднео возач К.Д, међутим, стоји да су га њих двојица тукли,а по том основу је већ почела да поступа полиција-наводи незванично извор „Новости“.- Важно сведочење пред тужилаштвом биће сведочење оштећеног возача како би се у потпуности реконструисало све што се дешавало.

Према сазнањима "Новости", полицајци радњу заустављања путничког возила нису приказали у службеној евиденцији,цео случај нису пријавили,а возача су оставили повређеног,на путу. К.Д. је сам потражио помоћ, ургентно је збринут и задржан на дијагностици и лечењу у крушевачкој болници,док је ПУ Крушевац кренула у истрагу незаконите употребе средстава принуде. 

Како су "Новости" писале, крушевачка полиција је потврдила дан раније да је против двојице припадника ПС Александровац покренут дисциплински поступак због тешке повреде службене дужности и да су исти удаљени из службе до окончања тог поступка. Телесне повреде које је задобио возач оквалификоване су као тешке. У Основном јавном тужилаштву у Брусу само нам је кратко предочено да су припадници полиције саслушани и да је суд одредио притвор по предлогу тужиластва. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".