- Верујем да је мој бивши муж Ниша сексуално узнемиравао Петру, ћерку Влада Дивца. Нишу су паре и слава изопачили - каже за "Информер" Дијана, која јеје иначе дизајнерка накита.

- Где има дима, има и ватре! Снежана и Владе Дивац не би дозволили да све изађе у јавност да то није истина! Људи се мењају, губе компас, слава и паре их промене. Изопаче их! То се десило и Ниши - додала је Дијана.

- Није био такав кад сам га упознала. Да сам само посумњала да је способан да уради тако нешто, не бих се удала за њега и родила му двоје деце - истакла је Нишина некадашња жена за поменут медиј.

Дијана се није зауставила на поменутом, па је имала још штошта да каже на ову тему.

 

- Да је обрнута ситуација, да је то неко урадио мојој ћерки, ја бих га одробијала! Прича не би стигла у новине, већ би био мртав! - казала је Нишина бивша супруга.

 

- Грозно се осећам, пре свега због деце, јер не желим да ико упире прстом у њих. Николас се и даље чује са Петром, добри су другари. Позвао ју је и извинио јој се у моје, своје и сестрино име. Оградио се од свега што је његов отац урадио. Деца не могу да буду одговорна за поступке родитеља - закључила је Дијана.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".