- Verujem da je moj bivši muž Niša seksualno uznemiravao Petru, ćerku Vlada Divca. Nišu su pare i slava izopačili - kaže za "Informer" Dijana, koja jeje inače dizajnerka nakita.

- Gde ima dima, ima i vatre! Snežana i Vlade Divac ne bi dozvolili da sve izađe u javnost da to nije istina! LJudi se menjaju, gube kompas, slava i pare ih promene. Izopače ih! To se desilo i Niši - dodala je Dijana.

- Nije bio takav kad sam ga upoznala. Da sam samo posumnjala da je sposoban da uradi tako nešto, ne bih se udala za njega i rodila mu dvoje dece - istakla je Nišina nekadašnja žena za pomenut medij.

Dijana se nije zaustavila na pomenutom, pa je imala još štošta da kaže na ovu temu.

 

- Da je obrnuta situacija, da je to neko uradio mojoj ćerki, ja bih ga odrobijala! Priča ne bi stigla u novine, već bi bio mrtav! - kazala je Nišina bivša supruga.

 

- Grozno se osećam, pre svega zbog dece, jer ne želim da iko upire prstom u njih. Nikolas se i dalje čuje sa Petrom, dobri su drugari. Pozvao ju je i izvinio joj se u moje, svoje i sestrino ime. Ogradio se od svega što je njegov otac uradio. Deca ne mogu da budu odgovorna za postupke roditelja - zaključila je Dijana.

(Informer)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".