- Pa videli smo da se nešto čudno dešava. Lazara odavno nismo videli, samo Danicu, a i nju retko jer snima dosta. Lazar je veliki šmeker. Danica je prava dama, uvek sređena. Bilu su pravi par. Ali, onda je po kraju počelo da se šuška da su se razišli. Svi smo bili u šoku. Onda je počelo da se šuška da možda ima neku mlađu? Ko zna šta se tu izdešavalo - počinje priču jedna starija gospođa, i dodaje:

- Lazar je otišao za Crnu Goru gde imaju kuću i brod, a Danica se vratila snimanju serije. Sigrno ih nismo viđali zajedno, tri, četiri meseca. Vidimo da dolaze sinovi kod nje, kao i snajke. Ali, od Lazara ni traga ni glasa.

Slično govori i prodavačica u obližnjem supermarketu.

Foto: Instagram printskrin/srpska_kinematografija_

 

 

- Lazar skoro pa nikada ne dolazi. Uglavnom viđamo Danicu koja kupuje samo osnovne namirnice. Fina je, ali mi deluje baš povučeno. Nema nikada osmeh, dostojanstvena je dok hoda i uvek se ljubazno zahvali kada odlazi - kaže prodavačica.

I u obližnoj apoteci takođe kažu da Danicu često viđaju.

- Danica vodi računa o zdravlju, pa često dolazi da kupuje suplemente. Vitamini D, C, kao i cink i magnezujem je nešto što uvek mora da ima. Nije previše pričljiva, a i svi je gledamo kao tetku Lilu iz serije "Igra sudbine". Ovde je po kraju svi tako zovu. Deca kada je vide doživljavaju je ozbiljno i kada prođu pored nje viču "tetka Lila"- kažu u apoteci.

Foto: O.Radošević

 

 

U kraju takođe kažu, da je Lazar baš ozbiljan i da su odmah primetili da nešto nije kako treba.

- On je znao da se komšijama uvek lepo javi sa osmehom, da popriča, ali poslednjih meseci pre nego su se rastali, uvek je bio ozbiljan, uđe u kola i nikom se nije javljao. A kada mu s eneko javi, samo mahne i kaže da žuri. Priča se da mu je smetalo što Danica snima po 12 sati i što nikada nije kod kuće. Kada dođe, umorna je odmah zaspi, a onda iz kuće izađe u 6 ujutro. I tako poslednjih dve godine. Baš mu je to smetalo, pa je se posvetio festivalu sa sinom koji radi, a kada ima vremena ode i do Crne Gore - kaže jedna komšinica.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".