Када сперма дође у контакт са мишићима њеног лица, на пример током оралног секса, то узрокује утрнулост, клонулост и привремену парализу. Она може да управља својим стањем употребом кондома и опрезом у које сексуалне радње улази.

- У суштини, ја сам алергична на секс. То је вероватно било моје треће сексуално искуство, пре нисам имала контакт са семеном, али сперма ми је некако пала на кожу, поцрвенела сам и нисам пуно размишљала о томе јер понекад поцрвеним. Али онда је током другог сусрета сперма била у мојим устима и изгледала сам као да имам Белову парализу на пола лица око три сата. Бојала сам се да ће то бити трајно, избегавала сам секс.

Фото: Принтскрин

 

 

Клое је посумњала да има алергијску реакцију на сперму и посетила је лекара који је потврдио стање.

- Сваки пут кад имам сперму у себи, то се догоди - каже Клое. Озбиљност нуспојава варира зависно од количине сперме са којом је имала контакт, а може да траје од 15 минута до сат времена. Уз помоћ кондома Клое је успела да избегне озбиљније реакције.

Клое је рекла: - Морам то да откријем партнерима попут "успут, постоје неке ствари које не могу да учиним због онога што имам" и чини се да никоме није сметало. Мисле да је то заправо занимљиво, па ми то није изазвало никакве проблеме у вези."

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".