Урош је 10 година старији од више познатог брата фудбалера Вујадина, и не воли да се експонира у јавности. Он је 12 година живео у складном браку са правом лепотицом, која му је подарила ћерку Лену није могло да буде сакривено.

Бивша снаја Дулета Савића Тијана је водитљека баш као и њена сад већ бивша свекрва Марина. Свестрана и жељна новог знања и доказивања, Тијана је недавно започела и сопствени бизнис.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Savic (@ticasavic)

О свом односу са Марином и Дулетом, Тијана је говорила једном приликом:

- Захвална сам на вишку енергије који имам. Тако да успевам све да постигнем. Доста нам помажу и Урошеви родитељи, тако да се комбинујемо, и без њих би све ово било неизводљиво. Да сам бирала таквог свекра и свекрву, не бих их боље нашла. Захвална сам Богу на томе, заиста. Ми супер функционишемо, а они су увек ту кад треба, да нам помогну, да нам се нађу. Марина и Дуле се не мешају у мој однос са Урошем и труде се да нам увек изађу у сусрет. У Србији је реткост да се родитељи не мешају у живот своје деце, али ето ми смо имали много среће.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Savic (@ticasavic)

Са Мирком и Вујадином се савршено слагала.

- Са Мирком на кафи најчешће разговарам о нашој деци, будући да смо обе маме и деца су нам сада главна тема - говорила је пре неколико година Тијана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".