Наиме, док су се младенци возили колима ка манастиру на Златару, где су изговорили судбоносно "да", у возилу се гласно чула песма "Друга жена", коју изводи певачица Марина Живковић.

Јелена је у првом сторију окачила снимак који су пратили стихови: "Кажу да се друга жена цео живот воли", уз који је написала:

- Да се присетимо како смо кренули на венчање - написала је она.

На њеном последњем сторију видело се како се млада веселила и певала " јави ми се кад пожелиш други пут да се жениш", док је седела поред Слобе на месту сувозача.

Корисници друштвене мреже Инстаграм коментарисали су како је Јелена овим поступком пецнула Кристину Коцкар, која је била прва Радановићева жена.

Подсетимо, Слоба Радановић 2018. године јавно је преварио своју тадашњу супругу Кристину Кију Коцкар са Луном Ђогани.

Он се након прве сезоне "Задруге" развео од Кије, али је и раскинуо с Луном. Јелена је у то време била вођа једне Слобине и Лунине фан странице, а још занимљивије је што јој је на венчању с певачем кумовала Мирјана Мијатовић, такође некадашњи фан Ђоганијеве, с којом је ишла и на летовање. По свему судећи, чини се да је Јелена и сама била фан Слобе и Луне, а онда се заљубила у певача, за ког се на крају и удала.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".