Све време њена највећа подршка био је познати певач, који је отворено говорио о паклу кроз који пролази његова жена, а сад је она пред нашим камерама отворила душу.

- Терапије ћу морати доживотно да примам, имам доста дијагноза, могла бих да вам сликам све и да вам проследим, али хајде да не причамо о томе. Три порођаја су учинила своје, саветовала бих све жене да се редовно прегледају. Имам пробелем са линфама и тешку анемију, одлажем хоспитализацију колико год је то могуће. Битно је да се поведе рачуна о храни, спавању, што мање стреса, телефона, што више шетње - казала је она, па проговорила о недавном хапшењу.

- Ма, нисам ја имала никакав проблем са законом, то је била ситуација која се десила испред мог салона, али шта да вам кажем, такве ствари продају новине и ја сам тога свесна. Ништа од оног што се писало није истина, била сам само сведок хапшења које се десило испред мог локала - казала је, па открила да ли се враћа у "Задругу", у којој је кратко била.

- Сада заиста не, када морам да лежим гледам "Задругу" често, Чорба ми је као брат - рекла је, а више детаља потражите у видеу у оквиру текста.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".