Ивана и Милош недавно су отпочели заједнички живот, а свадбу ће направити у току године за ужи круг пријатеља на Мокрој Гори. Биковић је тамо пре више од годину дана купио апартмане, па ће у њима бити смештени сви гости. У оквиру луксузног ризорта, који је у потпуности опремљен и од природних је материјала, налази се и језеро као из бајке, где ће пар изговорити судбоносно "да".

Фото: АТА имагес

 

Биковић и Ивана раније су били заједно у Москви, а он је тренутно тамо због премијере његовог новог руског филма "Хоћу мужа". Исто остварење имаће претпремијеру у Београду 5. марта, на Фесту, као део ревијалног програма "Гала - специјална пројекција". Наш прослављени глумац, који ће бити председавајући жирија главног такмичарског програма, у овом остварењу тумачи главну улогу, а такође је и један од продуцената. Филм је режирала Соња Карпуњина, филмска редитељка, глумица и сценаристкиња из Русије.

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanamalic_

 

Датум венчања још увек се држи у тајности. Иако су сви мислили да је у питању још само једна у низу Биковићевих неозбиљних веза, они који га познају кажу да се глумац тотално променио, да му веза са Иваном веома прија и да је одлучио да с њом заснује породицу.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".