Подсетимо, Мики је још од раније јавности познат као човек који има псоријазу.

Пријатељ близак породици Ђуричић открио је за портал Република.рс шта се дешава са Микијевом здравственим стањем и да ли је животно угрожен.

- Знамо, видели смо то, али није то ништа страшно, све је за сада у реду, продукција води рачуна о свему, ми се не бринемо. То је Микијево стање, он има проблем са псоријазом, па му се десило нешто, али је продукција то одмах санирала, одвели су га код доктора и све је у реду - говори пријатељ близак породици.

Подсетимо, Мики је у ријалити ушао са условном да борави у ребахилитацији, баш због ових проблема, а свакодневно има терапије, као и креме које маже како би се ситуација стишала. Пријатељ задругара је открио и на који начин се све Мики борио са овим обликом псоријазе.

- Иначе га то врло често сврби, па се чеше, а не би требало да сме да се чеше. Лако је нама то да причамо, али то су муке само такве. Онда се људи плаше, а не би требало, јер то није прелазно, није заразно - говори пријатељ за и додаје:

- Доктори воде бригу о томе, код псоријазног артритиса се јавља укоченост, болови у зглобовима и тетивама, зато треба водити рачуна да се на време дијагностикује. Ето, видећемо како ће бити, читао сам разне натписе, да Мики иде напоље, да се не враћа, па Боже, није то људи животно угрожен, све је у реду, продукција води рачуна о свему, није до Ш пројекат. Нико не треба да брине о томе, све је у реду.

(Република.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".