- Да ли се плашиш да посетиш кућу - питао је Немања Вујичић.

- Да. Ја ћу живети у Београду и тежићу да испуним циљеве које имам у животу - рекла је Далила у емисији "Премијера-викенд специјал".

- Шта мислиш, шта кажу твоји за однос са Филипом - питао је Немања Вујичић.

- Ужас. Отац занеми на те ствари, а мајка не мисли све најбоље. Дугујем му извињење за моје понашање у току односу са Филипом. Нема потребе да седим са њим на кафи, а његов нови однос не коментаришем. Нек се они држе и само што даље од мене и Филипа - рекла је Далила.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Да ли би волела да будеш мајка детета Филипа Цара - питао је Немања Вујичић.

- Да - рекла је Далила.

- Најтежи и најболнији моменат јесте када си сазнала да си изгубила дете - питао је Немања Вујичић.

- Да. Нећу рећи дете, него трудноћу. Било је јако тешко. Претешко ми је било и толико је било борбе. Била је вантелесна оплодња. Реткост је да ти се деси из првог пута и била сам у чуду. Честитали су ми кад су ми рекли. Плакали смо обоје, па после тога настаје цео хаос кад сам сазнала да бета не расте.

- Како си се носила са тим сазнањем - питао је Немања Вујичић.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 5

 

 

- Било ми је јако лоше. Ја сам тада већ себе видела као мајку. Почела сам да купујем те креме за стрије, да бирам шта ћу да једем. Доктор ми је увек говорио, немој пребрзо, да не журим. Међутим, испоставило се тако. Да, то је мој највећи животни губитак. Знам, да му не би фалило љубави ни са једне, ни са друге стране и увек бих имала чему да се радујем. Сама помисао да имам та 4 ембриона која су залеђења, а онда погледаш, није ништа важно после свега.

- Да ли ти је жао што из односа са њим немаш дете (Дејаном Драгојевићем - прим. нов.) - питао је Немања Вујичић.

- Жао? Могу да кажем да му не би фалило љубави са моје стране. Рећи ћу, искрено, да не знам.

- Да ли би дете сачувало ваш однос - питао је Немања Вујичић.

- Не верујем. Та трудноћа када се десила, да је требало да остане тако, остало би. Кад сам изгубила то, погледала сам и рекла да ко зна зашто је то тако. Сматрам да би се то дете напатило кроз све ово и да не бисмо били пример правих родитеља - рекла је Далила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".