Дејан је замерио Александри како се обукла па је открио да је показала и више него што је хтела, а након тога је настао сукоб који је довео до раскида овог љубавног пара. Задругари су се одмах бацили на коментарисање.

За црним столом разговарали су о свом односу и ставили тачку на везу. Дејан је одлучио из више разлога да је тако најбоље...

- Ја не могу то. Ја не знам како ће то да изгледа... Мене одмах анкциозност ухвати... Нећу да те завлачим - рекао је Дејан.

- И не треба. Треба одмах да ми кажеш. Треба све да ми кажеш. Ја видим да ја тебе силим, а нећу никога да притискам. Имам 24 године, живот је испред мене... Ниси ти једини мушкарац на свету - говорила је Алекс.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Наравно, у праву си - наставио је.

- Боље је тако да ми кажеш, него да ме правиш дебилом. Ја сам све покушала... Океј, не мораш ништа - изјавила је Николићева.

- Ја нећу да ти будеш повређена... Плашим се свега - навео је Драгојевић.

- Све ми је лоше, разумеш... - рекао је Дејан.

- Навикао си можда да функционишеш другачије - навела је Алекс.

- Могуће, не знам ни сам какав сам. Пет година сам радио неке друге ствари.. Страх ме је свега, мени је лепо са тобом... Али... Видим да се трудиш - говорио је Дејан.

Фото:

 

 

- Немој ти да страхујеш за мене. Боље ми је да ми тако искрено кажеш него да ме завлачиш - рекла је Алекс.
- Не можемо ништа да планирамо, не знамо шта ће бити. Ти си добра... - говорио је Дејан.

- То су класичне форе 'ти си много добра, проблем је у мени'... У праву си све, немам ни шта да ти кажем... - рекла је Николићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".