Шашић је испрозивао колегу и открио да му се његова песма не свиђа.

- Што се Песме за Евровизију тиче, ништа ми се ово не свиђа! Нисам чуо ниједну песму која ће да се слуша на радио-станицама. Ни Лукасова песма ми се не свиђа, да будем искрен. Чуо сам ове приче да ће да се обраћа на енглеском језику, да пева или шта већ. Не знам, искрено, на шта ће то да личи с обзиром на то да га и српски једва разумемо. А да не причам о осталим извођачима који су се пријавили. Све песме су покрадене, народ не зна да су то све грчке, турске и бугарске мелодије и хитови. Лукаса прозивају да је фолкер, а он је, као ја, поп музичар. Заједно смо почињали и никад га нисам доживљавао као народњака. Њему није место на овом такмичењу, али контам да су хтели да направе нешто интересантно - прича Шашић и открива шта ће се дешавати на Ацином наступу у марту.

Фото: АТА имагес

 

- Са Лукасом ћу ја да се појавим на сцени, излетећу на бину док он буде певао. Вероватно сам ја то изненађење које спрема, само чекам да и званично контактира са мном, па да одемо на пробу и све се увежба - рекао је он за "Републику".

Фото: АТА имагес

 

Шашић се дотакао и певачице Тее Таировић и открио шта мисли о њој.

- За Теу Таировић сам чуо кад је избио онај скандал око порно афере. Приметио сам да и она узима матрице за своје песме и да је све препевала - рекао је он и додао:

Фото: Јутјуб принтскрин/ Zvezde Granda Specijal

 

- Ко није музичар у то се не разуме превише. Иначе је велика криза за песмама јер нема аутора. Сви купују матрице, узимају песме од пре неколико година од страних извођача, па их само препевају на српски. У време хиперпродукције, у последњих неколико година, нисам чуо две квалитетне песме. Ово је чиста папазјанија од текстова и песама. Некад су се бендови такмичили ко има бољу песму, ово данас је велика нула.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".