- Мислим да никоме није једноставно да одржи брак и ту је потребно да озбиљно улажете једно у друго, много толеранције и разумевања. Имам ту срећу да је Војин старији од мене десет година и у односу на мене много је мирнији и стрпљивији. Он је тај који често смирује ситуацију. Живиш са цимерком па се посвађате, а камоли у браку. Наш је стабилан, нимало није досадан, благо је напет и узбудљив, а ја то волим и да је другачије, било би ми досадно. Ако се две особе нађу, када је брак склопљен из љубави и Бог вас погледа да сте једно за друго, онда иде много лакше. Данас није лако опстати у овом лудилу где сви јуримо за најосновнијом егзистенцијом. Веома је тешко у све то уденути љубав и не бити уморан за све те ствари, али уз разумевање супружника постаје много лакше - рекла је Слобода.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/К1 Televizija

 

 

Она је затим додала да је осим велике љубави и разумевања и осећање љубоморе још увек присутно у њеном и Војиновом односу, додуше у много мањој мери него на почетку брака.

- Јесам љубоморна, али у границама нормале. Када сам била млађа, то осећање било је јаче. Ипак, временом сам схватила да ме то само узнемирава и наноси велику штету. С обзиром на то да ми је тата глумац, сећам се маме када је раније говорила да није љубоморна јер је знала за кога се удаје. Мени је то одмалена усађено и немам такав проблем. Било је ситуација када бих видела да се Војин некоме допада, али успела сам да то окренем у своју корист – мој муж се и даље некоме свиђа, још је леп, али је само мој. Заиста му верујем, као и он мени. Наш посао је такав да морамо да се пољубимо или загрлимо с неким и мислим да ту главну ствар игра поверење - закључила је она.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".