Марија је рођена у Лењинграду 1985. године, а Јекатерина, односно Катарина, родила се у Немачкој 1986. године, када је породица живела тамо за време ангажовања њеног оца у КГБ-у. Обе девојчице су добиле име по бакама. Маријин надимак је Маша, а Катаринин надимак Катја.

Фото: Профимедиа

 

 

Када се породица преселила у Москву 1996. године, девојчице су похађале школу на немачком језику. Наводно су избачене из школе када је Путин постао вршилац дужности председника, а наставници су их школовали код куће.

Иначе, Марија је студирала биологију на универзитету и ишла на медицинску школу у Москви, док је Катерина дипломирала азијске студије на колеџу. Обе девојке су похађале факултет под лажним идентитетом.

Марија има 36 година и ради као медицински истраживач у Москви и живи са супругом Јоритом Фаасеном. Марија и Јорит наводно имају једно дете.

Фото: Профимедиа

 

 

С друге стране, Катерина живи у луксузу и стиче богатство. Данас има 35 година и искусна је акробатска плесачица, али има и високу позицију на Московском државном универзитету, предводи старт-уп компанију вредну 1,7 милијарди долара.

Удала се за руског милијардера Кирила Шамалова 2013. Међутим, пар се развео 2018. Бракоразводна парница је открила да заједничка имовина вреди чак две милијарде америчких долара.

 

И напослетку, прича се да Путин има и трећу ћерку, али и синове близанце са бившом девојком руском ритмичком гимнастичарком Алином Кабајевом. Након што је престала да се бави гимнастиком, Алина је постала посланик у Путиновој партији Јединствена Русија.

Фото: Профимедиа

 

 

Руски опозициони лидер Алексеј Наваљни је 2013. године тврдио да су Путин и Алина били у браку. На Зимским олимпијским играма 2014. у Сочију виђени су како носе бурме, а Алина је носила бакљу на церемонији отварања. Путин је редовно негирао њихову везу.

 

Бивша гимнастичарка наводно је 2015. родила њихову ћерку у Швајцарској, а 2019. године, према гласинама у Москви, родила им је синове близанце, али то никада није потврђено. Једино што се зна је да руски председник има двоје унучади који су рођени 2012. и 2017. 

- Имам приватан живот у који не дозвољавам мешање. То се мора поштовати - рекао је једном Путин.

Фото: Профимедиа

 

 

Крајем новембра 2020. године године у медијима се појавила вест да Путин, наводно, има ћерку са бившом чистачицом. Елизабета Кривоногих или Луиза Розова, рођена је 2003. године током Путиновог првог мандата у Кремљу, док је још био ожењен.

Њена мајка је Светлана Кривоногих, некада чистачица, а сада милионерка која поседује бројне луксузне некретнине у Москви, Санкт Петербургу и Сочију.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tele Real RD (@telerealrd)

 

Светским медијима и по друштвеним мрежама круже фотографије ове тинејџерке и коментарише се да она доста личи на руског председника.

(Стилл)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".