Многи су приметили да се Сашка дужи временски период није појављивала на "Гранду", а сада наводи да мисли да тамо није пожељна након што је учествовала у неколико ријалити програма.

- Заиста не знам да ли сам забрањена у "Гранду", али ми све личи да је тако. Са Сашом сам била у добрим односима, чак сам за њих издала и свој албум "Укрштеница". Он ми је радио хит "Даћу, даћу" и још неке песме. Имали смо лепу сарадњу. Једноставно, откад сам почела да долазим на Пинк и откад сам учествовала у ријалитијима, као да има нешто што им се не свиђа. Као да сам забрањена, имам такав утисак. Не знам зашто, али ме никада нису званично обавестили о томе. Зову разне анонимусе, а мене не. Хиљаду ствари ту може бити, али очигледно да је тако. И не морају, баш ме боли уво. Нисам на почетку каријере, то ме не тангира. То је овим клинцима битно, мени не - рекла је певачица за "Курир Старс".

Сашка Каран се осврнула и на спекулације да је пред разводом.

- Ми смо у браку више од 30 година и задовољна сам нашим односом. Изузетно сам љубоморна. У стању сам да мужу миришем кошуље сваки дан, да видим на које парфеме мирише. У нашем браку никад није досадно. Једном сам била у Македонији на турнеји, звала сам га више пута јер је знао да треба да дођем, али се није јављао. Одмах сам се обукла и закуцала му на врата. Лупам и лупам и ништа. Толико сам била бесна да сам узела ону шпијунку и ишчупала је са врата. Он није знао ко је, тад је отворио и питао ме да ли сам нормална. Улетела сам унутра, све сам прегледала. Тога се сећам - испричала је она.

Певачица наводи и кроз шта је све пролазила док се борила са короном.

- Уплашила сам се јако, јер сам први пут била у ситуацији да миришем љубичице одоздо (смех). Сада је смешно, али не дао бог ником. Била сам на ивици живота и смрти. Једва сам се извукла - рекла је певачица.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".