Mnogi su primetili da se Saška duži vremenski period nije pojavljivala na "Grandu", a sada navodi da misli da tamo nije poželjna nakon što je učestvovala u nekoliko rijaliti programa.

- Zaista ne znam da li sam zabranjena u "Grandu", ali mi sve liči da je tako. Sa Sašom sam bila u dobrim odnosima, čak sam za njih izdala i svoj album "Ukrštenica". On mi je radio hit "Daću, daću" i još neke pesme. Imali smo lepu saradnju. Jednostavno, otkad sam počela da dolazim na Pink i otkad sam učestvovala u rijalitijima, kao da ima nešto što im se ne sviđa. Kao da sam zabranjena, imam takav utisak. Ne znam zašto, ali me nikada nisu zvanično obavestili o tome. Zovu razne anonimuse, a mene ne. Hiljadu stvari tu može biti, ali očigledno da je tako. I ne moraju, baš me boli uvo. Nisam na početku karijere, to me ne tangira. To je ovim klincima bitno, meni ne - rekla je pevačica za "Kurir Stars".

Saška Karan se osvrnula i na spekulacije da je pred razvodom.

- Mi smo u braku više od 30 godina i zadovoljna sam našim odnosom. Izuzetno sam ljubomorna. U stanju sam da mužu mirišem košulje svaki dan, da vidim na koje parfeme miriše. U našem braku nikad nije dosadno. Jednom sam bila u Makedoniji na turneji, zvala sam ga više puta jer je znao da treba da dođem, ali se nije javljao. Odmah sam se obukla i zakucala mu na vrata. Lupam i lupam i ništa. Toliko sam bila besna da sam uzela onu špijunku i iščupala je sa vrata. On nije znao ko je, tad je otvorio i pitao me da li sam normalna. Uletela sam unutra, sve sam pregledala. Toga se sećam - ispričala je ona.

Pevačica navodi i kroz šta je sve prolazila dok se borila sa koronom.

- Uplašila sam se jako, jer sam prvi put bila u situaciji da mirišem ljubičice odozdo (smeh). Sada je smešno, ali ne dao bog nikom. Bila sam na ivici života i smrti. Jedva sam se izvukla - rekla je pevačica.

(Blic)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".