Након дугогодишње везе са Данијелом, Грашо је упловио у везу са Ханом.

Данијела се само једном огласила након раскида и његове свадбе и у интервјуу дала загонетну изјаву:

- Врло је тешко разликовати шта је губитак, а што добитак јер оно што нам се у једном трену учини као губитак с временом постаје добитак, а једнако тако и оно што нам је добитак с временом можемо доживети као губитак. То је чаролија времена - рекла је Данијела за "Story. hr" и јасно је ставила до знања да је време учинило своје.

Фото: АТА имагес

Певачица је имала велику жељу да се оствари као мајка, а својевремено је дала интимну исповест на тему борбе за потомство која потреса многе жене.

Исповест Данијеле Мартиновић је огољена и искрена, а уметница, која осим певања и пише, објаснила је својевремено како се носи са тиме што се није остварила у улози мајке, те и како у најтежим тренуцима проналази инспирацију за стварање.

- Мајчинство је за мене поприлично тешка и лична тема, а с друге стране, с обзиром на то да сам певачица, врло је јавна. Понекад ми такви наслови о мом неоствареном мајчинству звуче и изгледају тако простачки, некоректни. Зато сам у рањивим тренуцима емотивне експанзије, почела писати, причати причу у једном облику у којем се обраћам свом нерођеном детету, својој Мрвици. Знате, оне дуге ноћи када имате осећај да немају ни почетак ни крај, осећај да ћете остати вечно заглављени у пукотини времена. Желела сам јој испричати све из првог лица једнине - причала је Данијела за "Јутарњи", пре неколико година.

(Story.hr)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".