Фолк певач Аца Лукас ових дана има много обавеза, што око припрема за фестивал Избор за песму Евровизије, који почиње вечерас, што због женидбе свог сина Лазара.

Лукас коментарише да ли је узбуђен због тога што се његов син жени и открива детаље свадбе која ће се одржати у недељу.

- Не треба да будем ја узбуђен због његове свадбе, него мој син Лазар. Ја сам се женио три пута и од мене је доста - рекао је кроз смех Аца, и додао да се одлично слаже с будућом снајом.

Фото: АТА имагес

 

- Снајка и ја се одлично слажемо кад се видимо. Не виђамо се често, више се чујемо телефоном ако нешто треба - каже фолкер, и открива какво ће бити свадбено весеље његовог наследника.

- Биће то лепа свадба, весела, уз много добре музике. Вероватно ћу и ја запевати, нећу правити концерт од свадбе сина, као што то неке моје колеге раде, и не зовем госте по чувењу и популарношћу, већ искључиво пријатеље. Ако се неко од колега лати микрофона, биће супер, али не зовем их да би певали, већ уживали - истакао је певач, и открио шта га је син замолио.

- Лазар је изразио жељу да му ја отпевам једну песму за први плес, то је једна моја стара нумера, међутим, ја сам нешто друго замислио - каже поносни отац, и додаје:

- Пријатеља и прију још увек нисам упознао. Ја сам отац ван клишеа, питао сам сина и да ли ја морам да идем у цркву - насмејао се Лукас, и открио да ли је дао сину савет.


- Боље да му ја не дајем савете, треба сам да се учи - рекао је Лукас.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".