У какве ћемо људе израсти умногоме зависи од породичног окружења из ког смо потекли, а родитељи Светлане Цеце Ражнатовић имају много разлога да буду поносни на успехе своје старије ћерке. Уосталом, и фолк звезда, иако ретко објављује слике са мајком Миром и оцем Слободаном, не крије да је од њих добила много љубави и пажње и да, мада су били строги према њој и сестри Лидији, нема ниједну замерку.

‒ Врло смо строго васпитаване: тачно се знало шта је за девојке, а шта је за дечаке. Сећам се, лето, дан дугачак, а ми већ шипарице, излази се тек у десет сати увече иако се све завршава у поноћ. Мама сестри и мени каже: “Можете да изађете у девет, и кад помислим да сте тамо, да сте већ овде. Ако вам се не свиђа, мени је још боље, останите код куће“ ‒ присетила се једном приликом фолк звезда.

По свему судећи Цеца Ражнатовић се, као мајка, и сама придржавала опробаног “рецепта” из детињства, па је била строга према својој деци Вељку и Анастасији. Иако их је сама одгајала, а уз то градила каријеру, мора се признати да њеног сина и ћерку нису пратили скандали.

Фото: АТА имагес

 

Упркос томе што је постигла успех каквим се мало ко може похвалити на музичкој сцени, не само Србије, већ и региона, родитељи Цеце Ражнатовић очекивали су и више од тога. Поготово мајка, која је по занимању учитељица.

‒ Желела сам да студирам психологију. Била сам на добром путу да то остварим, никада нисам имала проблем са школом. Веровали или не, сав мој успех и огромна каријера, мојим родитељима никада нису били довољни. Нису ми опростили што нисам наставила да се школујем и што нисам завршила факултет ‒ открила је певачица.

(Hello)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".