- Не скривам ја ништа, па сви су видели да без шминке изгледам фантастично и нормално је да су били одушевљени том фотографијом. Обожавам да се шминкам и да изгледам другачије. Мени је шминкање цео ритуал и волим да се играм са собом. У последње време волим да носим овај тамни кармин... Живот је игра и ја волим, волим, волим да се играм - прича она.

Фото: Твитер принтскрин

 

 

Јакићева се дотакла и тренда естетских операција које су данас све чешће и међу млађом популацијом. Дефинисала га је својом чувеном крилатицом „Не, никако!“.

- Пре 20 и кусур година сам оперисала капке, то сам снимила и емитовала у својој емисији. Поборник сам тога, али ово што раде младе девојке осуђујем. Ја не знам ко је у моду увео ботоксирање, пренапумпане груди и уста?! Не, никако том тренду због ког жена губи идентитет - категорична је Рушка.

Позната по својој харизми и позитивношћу, Рушка наводи шта јој је потребно за срећу.

- Имам коверат на коме пише „За уживање“ док други штеде за црне дане, лекове... Подједнако добро живим и са 1.000 динара и са 1.000 евра. Довољно ми је да имам за свој капућино, паклу омиљених цигарета, а код куће могу да једем и качамак. Облачим се код Кинеза који ме обожавају и код којих имам и попуст. Пишем књигу али треба да се деси још нешто, или он или нешто друго, али „Ја, Рушка“ ће бити бестселер - испричала је водитељка.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".