Свилар се није пласирао у финале и то је веома емотивно доживео, па је чак у једном тренутку и заплакао.

- Душан је све наде полагао у ово такмичење, напорно је вежбао, дуго је радио на песми и потрудио се око целокупног наступа. Иако је конкуренција била велика, он је био уверен да ће се пласирати у финале - рекао је извор и открио како је певач реаговао када је сазнао да је за њега такмичење завршено.

Фото: В. Данилов

- Када није чуо своје име међу финалистима, био је, благо речено, шокиран. Изненадио се, и није успео да сакрије разочарање. Читав његов тим, сви сарадници су били убеђени да не постоји ни минимална шанса да Свилар не уђе у финале, а када су видели Душанову реакцију, још више су побеснели. Покушали су да га смире, али он је био видно узнемирен и тужан. Одмах по проглашењу је напустио зграду РТС-а, а чак је у једном тренутку и заплакао - рекао је извор.

Душан истиче да је, упркос свему, задовољан својим наступом.

- Да би био победник оваквог такмичења, мораш имати доста фактора, није потребан само добар глас. Не знам шта је тачно изостало у мом наступу, али такве ствари се дешавају, како у спорту, тако и у музици. Нисам разочаран, много више су изненађени и разочарани сви око мене - рекао је Свилар који није желео одмах да открије свог фаворита.

Фото: В. Данилов

 

- Не желим то да кажем, певачи су доста сујетни - рекао је за своје колеге певач, који је на крају ипак открио да подржава групу којој је, као и њему, текст за песму писао Момчило Бајагић Бајага.

- Група „Бибер“ ми је фаворит - рекао је он.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".