Јарац

Овај хороскопски знак у великој мери зависи од породице и пријатеља и по природи је друштвен. Међутим, Јарац се не ослања на друге када је у питању доношење одлука које нису добро промишљене. Овај знак тражи авантуру и воли да истражује непознате територије, било да се ради о новој земљи у коју жели да путује или одлука да се врате бившим љубавима. Нема заустављања!

Стрелац

Иако је овај знак обично опрезан, он одбацује опрез у вези са срцем. Можете се ослонити на Стрелца да ц́е бити смео и помало слободоуман у љубави, што доводи до тога да понекад бирају погрешне људе. Ови хороскопски знакови често негују сломљено срце због непромишљеног одабира некога за којим је њихово срце жудело, а не због логичног и компатибилног избора.

Ован

Познато је да овај знак ризикује у каријери и често доноси храбре изборе које људи не би саветовали. Никада не дозвољавају неодлучности да бирају њихову судбину. Више би волели да донесу погрешну одлуку него да изгубе неистражену прилику.

Лео

Знак који воли да буде у центру пажње, Лав је онај који ретко брине о мишљењу других. Веома тврдоглав, он или она могу сами да доносе одлуке и живе са последицама истих. Ово је ватрени знак који може бити храбар у многим ситуацијама, било да се од њих захтева да буду спремни или чак доносе непредвидиве изборе који се не морају увек добро завршити за њих, пише Пинквилла.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".