Након што је недавно дисквалификована из Задруге 5 због непримереног понашања и кажњена новчано износом од 100.000 евра, Миљана Кулић се огласила, и то писмом које је упутила челницима телевизије Пинк - Жељку и Милици Митровић.

Наиме, Миљана је упутила писмо у којем тражи опроштај за своје понашање, као и још једну шансу да исправи своје грешке, а шта је све написала можете прочитати у наставку:

Фото: Јутјуб принтскрин/ Михајло Ђуричин

 

 

- Пре самог почетка, желим да вам јавно захвалим на свему што је ТВ Пинк учинила за мене. Хвала вам што сте ме извукли из пакла и позвали да постанем учесник Задруге 1. Уз помоћ тог учествовања сам направила нови дом свом сину и себи. Хвала продукцији што су пуних седам месеци бринули о мени и мом плоду, сад већ великом, златном, препаметном дечаку Жељку, који се родио убрзо после завршетка Задруге. Хвала на свој бризи, нези, витаминима, редовним прегледима и захваљујући вашој бризи родио се златни дечак који се са златом мери. Хвала вам што сте ме толерисали свих ових ових година, све моје испаде и што сте увек имали емпатије према мом исхитреном, безобразном и слободно могу рећи болесном понашању у неким тренуцима, а било их, на жалост прегршт. И поред свега тога сте ми изнова и изнова дали прилику да зарадим, јер сам самохрана мајка, јер имате срце и душу као небо... Можда вас је и срамота што сте ми дали прилику да такве људе лично упознам и попричам са вама - написала је Миљана и додала:

- Велики шефе, ви сте велики човек и велика хуманитарна душа од човека. Молим вас, чика Жељко, иако сам вам пружила руку пред улазак, молим вас, пружите ми још једну шансу. Знате целу породичну ситуацију и болест мојих родитеља за које се не зна кад ће, не дај Боже, затребати новац за лечење. Ја сам ду*етом (извините на простаклуку) затворила врата, јер нисте пристали на моју уцену и нисте желели да он буде Задруге 5. Молим вас, дајте ми последњу шансу, бићу вам до смрти захвална. С поштовањем, Миљана Кулић.