Њих двоје одлучили су да остану пријатељи након краха брака. Како је Јована говорила, обоје су схватили да више не иде, а она не крије да је већ спремна за нову љубав.

Фото: АТА имагес

 

- Срећно сам разведена, све је заврешно за два минута. Судија је рекао да би волео да стално има тако једноставне случајеве где се људи све договоре. Воја и ја смо велики пријатељи остали. Све смо се договорили, старатељство је припало мени. Што се тиче алиментације, нисам желела да га малтретирам. Поносна сам и на себе и на своје одлуке. Заиста сам била часна од првог момента до овог последњег. Остаћемо најбољи пријатељи. Заиста ми је пуно срце! Данас је велики дан. Прво зато што је почетак поста, а ја постим цео пост и данас сам се званично развела. Данас почиње једна нова ера за мене. Ера слободе! Права љубав је само ако си слободан да доносиш самостално своје одлуке. И сигурна сам да ће остатак мог живота бити управо такав, квалитетан. Да увек идем кроз живот као што сам до сада - рекла је Јована.

Водитељка Слагалице Марија Вељковић недавно је открила да је кренула својим путем и да се развела од супруга Милана.

Фото: Инстаграм принтскрин/mare.veljkovic

 

Пар је годинама уживао у великој љубави из које су добили троје деце. Ипак, нису успели да наставе заједничким животом.

- Ово је година када ми се десио највећи успон и највећи пад у животу. И то је исти догађај, сигурна сам да знате о чему причам. Не бих много причала о томе, само бих навела да ми тек предстоји борба, тек следе резови, али ја морам да имам снаге за све то - навела је она.

Водитељка Сања Маринковић такође је пре две године саопштила да се разводи од супруга Александра Ухрина, са којим има сина.

- Ја сам се удала из велике љубави, а не на основу звања, знања и биланса. Ја сам емотивна спонзоруша. Увек се водим емоцијама. С временом је мом супругу почело да смета што сам јавна личност, иако он безгранично поштује то чиме се ја бавим. Такође, путеви су почели да нам се разилазе, а уверења о заједничком животу почела су да нам се разликују. Емоције су се угасиле и одлучили смо да се разиђемо. Пре неколико месеци смо престали да живимо заједно, а пре две – три године смо се емотивно растали. Чак две године смо се трудили да одржимо брак због нашег сина Страхиње. Борила сам се и није било лако - причала је Сања за медије.

Фото: Јутјуб принтскрин/ RTV Pink Official

 

Пре пет година као бомба одјекнула је вест да су се водитељка Нина Радуловић и глумац Бранислав Лечић развели.

Пар је уживао велику пажњу јавности, те су због тога одлучили да издају заједничко саопштење.

- Овом приликом обраћамо се јавности да је обавестимо да смо предали документа за споразумни развод после осам година заједничког живота. Одлучили смо да заједнички обавестимо јавност о томе, зато је наш брак од почетка био под медијском пажњом и мислили смо да је најбоље да онда и прекид такође буде јаван. На овај корак смо се одлучили не зато што нам је присуство у медијима икада пријало, већ зато што смо свесни чињенице да је у нашем браку јавност увек постојала, па зато не можемо ни овом приликом да је прескочимо.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Blic

 

- Свесни да у животу постоје и добре и лоше вести, ми смо очигледно затворили круг, почевши са добром, сад морамо да вам кажемо и лошу. На сву срећу за нас она није толико лоша, јер смо и једно и друго цивилизовани људи, тако да ћемо остати пријатељи и савезници у великом послу одгајања нашег дивног Лава. Знајући да ће све занимати разлози за развод, после дугог промишљања и сами осетивши потребу да једно другом, па и вама то артикулишемо, дошли смо до закључка да је разлаз данак овом времену, у којем се нисмо подједнако снашли. Нисмо успели да одржимо заједницу и поред великог труда, због вероватно уобичајеног разлога - удаљили смо се због пословних обавеза и обостраног одсуства од куће и тако се лагано отуђили, готово неприметно. Због свега што је у овом браку било дивно и лепо, не желимо појединачно додатно да се оглашавамо по овом питању и зато смо саставили ову изјаву. Молимо новинаре овим путем, да нас више поводом ове теме не контактирају - навео је овај бивши брачни.

Нина је млађа од Бранислава чак 31 годину, али су увек истицали да им разлика у годинама никада није сметала.

Пре неколико година водитељка Весна Дедић развела се од лекара Срђана Милојевића, а од тада неретко говори на тему развода.

Фото: Милена Анђела

 

Она је истакла да је тачку на брак ставила када је љубав избледела, а однос постао лош.

- Много сам плакала последњих година брака и онда сам схватила да је боље да се разведем него да потонем у депресију. Верујем да је свакој жени која сама одлучи да се разведе период после растурања брака тежак због осећаја одговорности према својој егзистенцији и егзистенцији деце. Међутим, свака се пролепша и добије неку чудесну енергију јер дане почиње да троши на нешто смислено уместо на бесмислене покушаје да се поправи брак - рекла је једном приликом Весна.

Фото: ATA Images

 

Дајана Пауновић и Жика Јакшић после седам година брака ставили су тачку на љубав, а о детаљима развода никада нису желели превише да говоре.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".