NJih dvoje odlučili su da ostanu prijatelji nakon kraha braka. Kako je Jovana govorila, oboje su shvatili da više ne ide, a ona ne krije da je već spremna za novu ljubav.

Foto: ATA images

 

- Srećno sam razvedena, sve je zavrešno za dva minuta. Sudija je rekao da bi voleo da stalno ima tako jednostavne slučajeve gde se ljudi sve dogovore. Voja i ja smo veliki prijatelji ostali. Sve smo se dogovorili, starateljstvo je pripalo meni. Što se tiče alimentacije, nisam želela da ga maltretiram. Ponosna sam i na sebe i na svoje odluke. Zaista sam bila časna od prvog momenta do ovog poslednjeg. Ostaćemo najbolji prijatelji. Zaista mi je puno srce! Danas je veliki dan. Prvo zato što je početak posta, a ja postim ceo post i danas sam se zvanično razvela. Danas počinje jedna nova era za mene. Era slobode! Prava ljubav je samo ako si slobodan da donosiš samostalno svoje odluke. I sigurna sam da će ostatak mog života biti upravo takav, kvalitetan. Da uvek idem kroz život kao što sam do sada - rekla je Jovana.

Voditeljka Slagalice Marija Veljković nedavno je otkrila da je krenula svojim putem i da se razvela od supruga Milana.

Foto: Instagram printskrin/mare.veljkovic

 

Par je godinama uživao u velikoj ljubavi iz koje su dobili troje dece. Ipak, nisu uspeli da nastave zajedničkim životom.

- Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da imam snage za sve to - navela je ona.

Voditeljka Sanja Marinković takođe je pre dve godine saopštila da se razvodi od supruga Aleksandra Uhrina, sa kojim ima sina.

- Ja sam se udala iz velike ljubavi, a ne na osnovu zvanja, znanja i bilansa. Ja sam emotivna sponzoruša. Uvek se vodim emocijama. S vremenom je mom suprugu počelo da smeta što sam javna ličnost, iako on bezgranično poštuje to čime se ja bavim. Takođe, putevi su počeli da nam se razilaze, a uverenja o zajedničkom životu počela su da nam se razlikuju. Emocije su se ugasile i odlučili smo da se raziđemo. Pre nekoliko meseci smo prestali da živimo zajedno, a pre dve – tri godine smo se emotivno rastali. Čak dve godine smo se trudili da održimo brak zbog našeg sina Strahinje. Borila sam se i nije bilo lako - pričala je Sanja za medije.

Foto: Jutjub printskrin/ RTV Pink Official

 

Pre pet godina kao bomba odjeknula je vest da su se voditeljka Nina Radulović i glumac Branislav Lečić razveli.

Par je uživao veliku pažnju javnosti, te su zbog toga odlučili da izdaju zajedničko saopštenje.

- Ovom prilikom obraćamo se javnosti da je obavestimo da smo predali dokumenta za sporazumni razvod posle osam godina zajedničkog života. Odlučili smo da zajednički obavestimo javnost o tome, zato je naš brak od početka bio pod medijskom pažnjom i mislili smo da je najbolje da onda i prekid takođe bude javan. Na ovaj korak smo se odlučili ne zato što nam je prisustvo u medijima ikada prijalo, već zato što smo svesni činjenice da je u našem braku javnost uvek postojala, pa zato ne možemo ni ovom prilikom da je preskočimo.

Foto: Jutjub printskrin/ Blic

 

- Svesni da u životu postoje i dobre i loše vesti, mi smo očigledno zatvorili krug, počevši sa dobrom, sad moramo da vam kažemo i lošu. Na svu sreću za nas ona nije toliko loša, jer smo i jedno i drugo civilizovani ljudi, tako da ćemo ostati prijatelji i saveznici u velikom poslu odgajanja našeg divnog Lava. Znajući da će sve zanimati razlozi za razvod, posle dugog promišljanja i sami osetivši potrebu da jedno drugom, pa i vama to artikulišemo, došli smo do zaključka da je razlaz danak ovom vremenu, u kojem se nismo podjednako snašli. Nismo uspeli da održimo zajednicu i pored velikog truda, zbog verovatno uobičajenog razloga - udaljili smo se zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće i tako se lagano otuđili, gotovo neprimetno. Zbog svega što je u ovom braku bilo divno i lepo, ne želimo pojedinačno dodatno da se oglašavamo po ovom pitanju i zato smo sastavili ovu izjavu. Molimo novinare ovim putem, da nas više povodom ove teme ne kontaktiraju - naveo je ovaj bivši bračni.

Nina je mlađa od Branislava čak 31 godinu, ali su uvek isticali da im razlika u godinama nikada nije smetala.

Pre nekoliko godina voditeljka Vesna Dedić razvela se od lekara Srđana Milojevića, a od tada neretko govori na temu razvoda.

Foto: Milena Anđela

 

Ona je istakla da je tačku na brak stavila kada je ljubav izbledela, a odnos postao loš.

- Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak - rekla je jednom prilikom Vesna.

Foto: ATA Images

 

Dajana Paunović i Žika Jakšić posle sedam godina braka stavili su tačku na ljubav, a o detaljima razvoda nikada nisu želeli previše da govore.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".