Иначе, певачица се у априлу прошле године сусрела се на суду са пензионером који ју је две године уходио, он је на суду те године добио забрану приласка.

Певачица је навела да спрема нове песме и да ће оне бити повод да дође у Београд.

- Мени је сваки дан радни, једино прошле године када је била корона нисам имала наступ. Претпрошле године сам имала велики концерт у Загребу, након чега је све стало. Зато посебно памтим тај концерт у арени за дан жена, јер се тад десила пандемија која нас је све приковала кући. Ја се надам, спремамо нове албуме и песме. Те нове песме ће бити повод да опет дођемо у Београд и направимо велики концерт. Тешко да ће бити крајем године, али већ почетком следеће године око 8. марта планирали смо велику турнеју са новим албумом - истакла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

Рекла је да је престала да се плаши прогонитеља кад се полиција умешала у цео случај.

- Немам страх више, јер је полиција то решила. Нажалост, ја не знам шта изазивам у људима да ме неко прати. Није лако наилазити на човека где год кренули, а да он у сваком тренутку зна где се налазите. Да имате на ауту уређај за праћење који откријете тек након пола године, да вас прати констатно на наступе. Ја сам покушала да решим то мирним путем, али није помогло. Морала сам затим да се обратим полицији, где се све решило. Суд је донео одлуку о забрану приласка - рекла је певачица.


Певачица је навела да ће Сара Јо направити велику каријеру, али да ју је Констракта оставила без текста.

- Данас сам дошла из Сарајева где сам имала два прелепа концерта. Након концерта мој коуредник и ја смо се кладили ко ће победити на Беовизији. Чула сам делимично, али ми се много свиђа Сара Јо, иначе мислим да је на једном добром путу да направи једну велику каријеру. Међутим када сам видела Констракту остала сам без текста, не знам дал ме је нешто после 15 година оволико одушевило као она. Њен наступ је једна концептуална прича коју сам ја разумела од прве секунде. Ја када сам видела њу рекла сам она побеђује сто посто, кладила сам се за вечеру и добила сам опкладу. Зато што је након толико толико година на позорници појавила једна нормална жена која прича једну свакодневну причу на један циничан и духовит начин. Послала је једну јаку поруку, сигурна сам да ће она у Торину бити друга трећа, ако не и да ће победити - открила је певачица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Додала је и да би радо снимила са њом дует.

- Апсолутно са таквим уметницима, она није неко ко је део естраде. То је жена која изузетно поштује оним чиме се бави, то се одмах види. Са њом бих сарађивала увелико - истакла је певачица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".