И певачица и фронтмен популарног састава одмах су изјавили да су се растали као пријатељи, а сада је Јована открила да ли је можда дошло и до помирења или је на концерту бившег супруга који је "Тропико бенд" одржао поводом 8. марта присуствовала искуључиво као његов пријатељ.

Фото: Инстаграм принтскрин/jovana___pajic

 

- Треба да ратујемо, да се судимо, да се препуцавамо (смех)... Мени је ово нормално, требало би свима да буде. Мислим да прљав веш увек излази јер људи који су у том проблему то дозвољавају. Нама ни брак није био на изволте, па није ни развод. Ми нисмо у рату да бисмо били сад у неком помирењу, напротив. Увек смо се лепо слагали, у том смислу, као човек са човеком. То што су нам се путеви разишли, то је друга ствар, а ја ћу увек бити део оваквих догађаја првенствено јер имамо децу, а и пријатељи смо - казала је певачица за "Премијеру", а потом открила да јој је бивши супруг купио поклон за 8. март:

- Каже да јесте, али ја то још нисам видела! Као: "Зборавио сам код куће", знаш! Нисам још видела шта је у питању, вероватно је нека фора, штос - кроз осмех је објаснила Јована.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".