Њих двојица су главна тема глумачких кулоара.

Они су, како тврде извори, већ више од годину дана у вези, коју су појединци тек недавно открили, па се прочуло, а како би заштитили себе, њих двојица се не појављују заједно чак ни у великом друштву на истом месту. Они тако хоће да избегну било какве спекулације да између њих има нешто више од пријатељства. Склоност ка истом полу обојица крију као змија ноге, а као параван им служи то што се у јавности приказују као особе које немају никаквог додира са припадницима геј популације, али и да желе да свој приватни живот задрже за себе.

Тако се овај глумац из провинције, за којим уздишу припаднице лепшег пола, најчешће може видети у друштву атрактивних девојака, док је на сва питања везана за приватни живот и емотивног статуса до сада вешто избегавао одговор, истичући да не жели јавно да говори о љубавном животу, као и да ће јавности представити само девојку за коју је сигуран да ће одвести пред олтар. Извор Курира који је до детаља упућен у ову тајну везу, истиче да њихова љубав тренутно цвета, и да би да живе негде ван Србије, сигурно и озваничили своју љубав.

- Они су луди једно за другим. Упознали су се преко Инстаграма, где су једно другом месецима лајковали све фотке. Ни један ни други нису знали да обојица воле мушкарце, па је глумчев партнер као старији и искуснији, први упутио поруку са комплиметима, не знајући шта ће добити као одговор. Глумац се захвалио и узвратио комплименте, након чега су се договорили да се и лично упознају. Обојица су се сложили да је боље да се виде на неком тајном месту без људи, па су се договорили да глумац дође код будућег партнера у стан. Он му је припремио вечеру, с којом се глумац одушевио, а колико је страст између њих јака, сведочи и то да су исто вече завршили у кревету - прича извор.

Како наш саговорник даље наводи, глумац и ван сцене воли да је у разним улогама. Наиме, он и његов партнер имају посебне фетише, па тако у круговима блиским овом пару, чују се приче да млади уметник ужива у трансформацији у жену, као и у ношењу секси веша: мрежастих чарапа, гаћица и високих штикли, док посебно воли да носи дуге перике у разним бојама. Ово толико узбуђује његовог партнера, а посебно ужива док га он вуче за лажну косу.

Њих двојица су се одмах договорили да се нигде не појављују заједно.

- Патнер је глумцу саветовао да је за њега најбоље да у јавности и даље глуми заводника, коме нико од девојака не може да одоли. Рекао му је да што више потенцира дружење и фотографисање са девојкама и познатим личностима. Он иначе, јако воли да води рачуна о себи, па му је Инстаграм пун атрактивних фотки где му бројне обожаватељке остављају поруке. Његовом партнеру то није проблем, јер је одувек крио своје сексуално опредељење. Једном су и раскинули због глумчеве параноје. Он је посумњао да је једна од његових колегиница открила његову тајну, па му је саопштио да је најбоље да се више не виђају. Ипак, тај раскид није дуго трајао, јер су схватили да не могу један без другог, а све приче о својим хомосексуалним склоностима он негира. Па тако и сада када је поело све више да с еприча о овој геј вези. Колико су блиски, сведочи и то што се глумац скоро и преселио код партнера, с ким проводи сво своје слободно време, којег има све мање, с обзиром да је тренутно један од најангажованијих глумаца млађе генерације - завршава извор Курира.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".