Луна и Марко су до скора били стационирани у стану на Новом Београду, у једном елитном насељу. Но, будући да је дошло до проширења породице, одлучили су да је време и за нови дом.

- У процедури смо усељења у нови стан на Бежанијској коси. За неких 20 дана треба да добијемо кључеве. Пазарили смо га за јефтиније јер смо га купили у изградњи. Крајем децембра ћемо се најкасније уселити у нову некретнину. Овај садашњи стан ћемо вероватно да издамо, док ћемо у другом живети. За неколико година ћемо купити још један стан или кућу. Купили смо кауч, кревет, белу технику и телевизор. Све ћемо у два дана да угурамо у стан. Желимо да уђемо у свеж и нов стан, све ће се радити по мери – изјавио је Марко својевремено о куповини стана.

Фото: АТА имагес

 

 

Сада је откривено како се Луна и Миљковић понашају према комшијама, а и како су генерално настројени, као и да ли праве проблеме.

- Виђамо их стално, углавном су заједно, али виђамо и Луну саму са бебом, колицима, изводе стално псе у шетњу, ту су нам у крају, па не можемо да их не виђамо. Ако ме питате за однос са њима, па не знам шта да вам кажем, у принципу нема ту никаквих скандала, ми смо их некако пратили кроз ријалити и ја сам била заиста скептична када сам видела да ће нам се доселити у крај, али ме је заиста посебно Луна одушевила. Стварно вам кажем, девојка је врло приземна, добра, културна, увек се јави, једном приликом ми је чак и помогла, једно нормално дете - говори Ивана, комшиница Луне Ђогани.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам им међу првим комшијама, врло често проводе време у стану, чују се, и њихово дете, разиграно је, искрено, не смета нам, јер нам је требало мало да нас неко размрда овде. Имају велико друштво, лепа је заиста атмосфера. Има једна само комшиница, али мислим, сви смо ми имали проблем са њом. Она је толико џангризава, склона је да драми по парку, мислим, људи, више ни не обраћамо пажњу на њу. Луна и Марко су бар према нама, мојој породици врло добри, кад год се видимо пријатни су. Миљковић зна некад да буде онако одсутан, али му не замерам, вероватно је момку заиста преко главе и имају пуно обавеза, не могу да се љутим на то - прича њихов комшија Сретен.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".