Калина Ковачевић нерадо прича о свом љубавном животу, али се не устручава да подели  муке које је искусила као трудница и породиља.


Њено искуство може да буде  и наук али и охрабрење свим женама, јер је упркос тешког првог порођаја ипак смогла храбрости за другу трудноћу. 

"Три дана након што сам родила Миону добила сам сепсу, инфицирала ми се материца, била сам шест недеља у болници. Беба је била са мном, али у боксу, јер дете не можеш да дојиш кад си на тешким антибиотицима. То ми је веома стресан период у животу.

Када сам имала клиничку смрт и одреаговала на неки лек, мени је само у глави прошао читав мој живот кроз слике и нисам се плашила. Прошло ми је у глави шта ће бити са мојим дететом и после тога се више ничега не сећам. Уплашила сам се само ко ће моју ћерку формирати као жену и личност", испричала је глумица својевремено у емисији "Балканском улицом" и открила како је после свега ипак одлучила да роди друго дете.

Фото: Архива Новости

 

"Доста жена ме пита како сам имала храбрости за другу трудноћу. Након прве сам учила да ходам, јер сам прво лежала на одржавању трудноће пет месеци и онда сам још два месеца била у болници док сам се борила са сепсом која исцрпљује цео организам.

Од лежања седам месеци ми се створила вода у куку, а рана се инфицирала и није могла да зарасте, просто нисам могла да повежем, лаички да кажем, ноге и руке да их померам. Ишла сам на вежбе. Сећам се аплауза када сам први пут могла самостално да дохватим флашицу воде.


Знам шта значи бити немоћан и зато ценим ово данас што имам", рекла је Калина. Она је била у браку са оцем прве ћерке, а после њега се више није удавала.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".