Према писању домаћих медија, Лазић од певачице потражује 50.000 евра колико сматра да му припада од прегледа на Јутјубу, а којих је пре скидања песме било чак 90.000.000.

Андреана Чекић отпевала је овај дует са Емиром Ђуловићем, али песма више не постоји на Јутјубу.

- Моја екипа и ја смо у финансијском губитку али идемо даље. “Ципеле” су, могу слободно да кажем, један од највећих хитова у последњих неколико година на домаћој сцени. Част ми је да сам баш ја отпевао ту песму. С обзиром на то да немам везе са брисањем исте са дигиталних платформи, било је логично да ћу је отпевати поново у дуету са колегиницом која је достојна такве мелодије. А то је Александра Бурсаћ. Песма треба да живи, а све остало је мање битно, каже Емир и додаје:

- О судском спору мог продуцента и певачице са којом сам снимао прву везију не бих причао. Мање више сам у току и знам да се ради о неколико тужби. Ако ме питате за реакције било чије, верујем да ће се публика обрадивати јер већ годину дана константно добијам поруке на мрежама “Зашто је нема” и “Када ће”. Да ли ће некоме сметати не знам, нити је то је циљ понвног оживљавања пјесме. Као што сам већ рекао, важно је да живи.

- На позив да отпевам чувени хит “Ципеле” радо сам се одазвала . Продуцент Саса Лазић и колега Емир Ђуловић су сматрали да сам адекватан вокал за ту песму. Нисам улазила у то да ли ће то неком сметати или не. Јер ја немам никакву лошу намеру.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".