Prema pisanju domaćih medija, Lazić od pevačice potražuje 50.000 evra koliko smatra da mu pripada od pregleda na Jutjubu, a kojih je pre skidanja pesme bilo čak 90.000.000.

Andreana Čekić otpevala je ovaj duet sa Emirom Đulovićem, ali pesma više ne postoji na Jutjubu.

- Moja ekipa i ja smo u finansijskom gubitku ali idemo dalje. “Cipele” su, mogu slobodno da kažem, jedan od najvećih hitova u poslednjih nekoliko godina na domaćoj sceni. Čast mi je da sam baš ja otpevao tu pesmu. S obzirom na to da nemam veze sa brisanjem iste sa digitalnih platformi, bilo je logično da ću je otpevati ponovo u duetu sa koleginicom koja je dostojna takve melodije. A to je Aleksandra Bursać. Pesma treba da živi, a sve ostalo je manje bitno, kaže Emir i dodaje:

- O sudskom sporu mog producenta i pevačice sa kojom sam snimao prvu veziju ne bih pričao. Manje više sam u toku i znam da se radi o nekoliko tužbi. Ako me pitate za reakcije bilo čije, verujem da će se publika obradivati jer već godinu dana konstantno dobijam poruke na mrežama “Zašto je nema” i “Kada će”. Da li će nekome smetati ne znam, niti je to je cilj ponvnog oživljavanja pjesme. Kao što sam već rekao, važno je da živi.

- Na poziv da otpevam čuveni hit “Cipele” rado sam se odazvala . Producent Sasa Lazić i kolega Emir Đulović su smatrali da sam adekvatan vokal za tu pesmu. Nisam ulazila u to da li će to nekom smetati ili ne. Jer ja nemam nikakvu lošu nameru.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".