Aleksandar Milić Mili prvi put je javno progovorio o odnosu sa Svetlanom Ražnatović Cecom u jednoj emisiji

Naime, od kada je popularna pevačica došla u žiri Zvezde Granda, počeli su da ispivavaju problemi između nje i popularnog muzičara koji su se događali tokom 20 godina saradnje. Mili se osvrnuo i na saradnju sa Cecom Ražnatović.

Foto: ATA images

 

- Cecin album 2004. godine. To je bilo kada sam formirao izdavačku kuću. To je bio jedan neverovatan momenat. Ja sam odlučio da više ne dajemo albume Grandu, Pinku, PGP-u. Te albume smo mi prodavali i onda smo delili zaradu - započinje on.

Foto: ATA images

 

A onda se dosetio jedne ideje za koju nije mogao da pretpostavi kako će se završiti.

- A 2004. godine meni je pala na pamet jedna ideja, tada su se CD-ovi prodavali u CD šopovima. I ti sad ako hoćeš moraš iz Železnika da odeš u centar da kupiš. I meni se javi ideja, zamisli kada bi CD mogao da kupiš na svakom ćošku. I smislim da napravimo distribuciju i časopis, zalepim CD kao dodatak, jer su tada časopisi bili oslobođeni poreza. Damo intervjue Marina Tucaković, Ceca i ja i pošaljemo CD na sve kioske u zemlji - ističe on.


Mili je takođe istakao da je bilo neizvesno.

- Ceci sam rekao da će zaraditi duplo od toga. Digao sam kredit za renoviranje stana. Sećam se dan pre svega. Nemam ništa. Dužan sam stotine hiljada evra. Ako to ne upali mogu odmah da se selim u Persiju. Ili ne znam gde. To je počelo da se prodaje. To je bio jedan od najgenijalnijih poteza u našem izdavaštvu ikada - rekao je Mili.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".