Popularna pevačica kaže da je nju veoma teško osvojiti i da je svaki pokušaj unapred osuđen na propast.

Uslov za sreću


- Još nisam doživela da mene neko osvaja! Da uopšte krene u taj pohod. Za početak to deluje veoma teško, da ne kažem neosvojivo - započinje priču Marija za i dodaje da joj trenutno odgovara da bude sama:

- Strava je osećaj kada ti niko nikada ne priđe. Da je drugačije, verovatno bi samo bilo gubljenje vremena. Dugo nisam napravila prvi korak, niti planiram u skorije vreme da to učinim. Ni za koga nemam živaca, vremena, a ni strpljenja. Trenutno mi je ovako lepo i neću da se opterećujem time da li sam singl ili ne, niti mi je to uslov za sreću.

Iako mnoge njene koleginice kojima su se udvarale žene kažu da su pripadnice LGBT populacije veoma agresivne i navalentne, Šerifovićeva to nije osetila na svojoj koži:

Foto: ATA images

 

- Nezamislivo mi je da neko prema meni ima agresivan pristup. Ali, ruku na srce, nije bilo ni onih romantičnih pokušaja. Zapravo, gotovo da nije ni bilo nikakvih pristupa. Konekcija se desi samo ukoliko ja to poželim.

- Ja ne kuvam, već moja majka Verica. Zabranila sam joj da u mom stanu sprema hranu, jer ne volim miris luka. Rekla sam joj: "Idi u drugi stan, skuvaj, pa se vrati." Volim sarmu, prebranac, čorbe, musaku, ali kad krene da se dinsta luk, doslovno mogu da doživim nervni slom. Taj miris ne uđe samo pod kožu nego i u džigericu. Uvela sam pravilo sa ljudima sa kojima sarađujem, a to je da je higijena osnova da uopšte možemo da počnemo da razgovaramo. To mislim i za cigarete, ali ih nekako još i tolerišem. Luk nikako!

Foto: Arhiv Novosti

 

 

Sukob s Milijem

Foto: Printskrin/Jutjub/Grand Online

 

Marija je nedavno u "Zvezdama Granda" ušla u sukob sa Aleksandrom Milićem Milijem jer ju je optužio da lobira za svoje kandidate.

- Devet meseci mi ti kandidati uzimaju i krv i dušu, pa valjda mogu u finalu da pozovem ljude da za njih glasaju? To bi svi mentori trebalo da učine! Mili je u finalu imao dvoje ili troje kandidata, a sa jednim je odabrao da izađe na scenu. Šta bi bilo da sam ja odlučila da uradim tako nešto? - pita se pevačica.

Zakazala i treći koncert u Beogradu


Marija Šerifović održaće koncerte 23, 24. i 28. marta u "Belekspo centru" na Novom Beogradu.

- Odabrali smo taj prostor, jer se Centar "Sava" renovira. Nastavljamo projekat "Druga strana ploče", koji je prekinut 2020. godine zbog pandemije koronavirusa. Pošto su prva dva koncerta rasprodata, pustili smo u prodaju i karte za treći - kaže pevačica.

(Informer)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".