Како каже један од посетилаца овог концерта, свима је за око запао згодан младић са огромним букетом цвећа који је пажљиво пратио цео наступ.

- Публику на Анастасијином наступу чинили су махом млађи људи, али овај младић се својим изгледом разликовао од осталих - почиње извор.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

 

 

- Висок, згодан и млад, лепо обучен, са огромним букетом ружа слушао је и гледао Анастасију као опчињен. Када се наступ завршио, Анастасију су сачекали фанови који су желели да се фотографишу са њом, а она је стрпљиво делила аутограме и фотографисала се са свима. У реду је био и младић са букетом. Чинило се да ће јој само предати цвеће и фотографисати се с њом, међутим, када је дошао на ред, он јој је пољубио руку, представио се и запросио је. Рекао јој је да је одушевљен њом, њеним ликом, делом, да је дуго прати преко медија и да би волео да остатак живота проведе управо с њом.

Извор наводи да су присутни били помало шокирани, али да се млада поп звезда није дала збунити нити уплашити, па је на неки начин прихватила ову игру.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

 

 

- Анастасија се само насмејала, узела је букет и захвалила се на понуди, додала је да није спремна за удају и да је сада фокусирана само на своју каријеру. Фотографисала се са шармантним младићем и растали су се у добром расположењу - прича извор.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".