Анастасија се сада огласила на свом Инстаграм профилу и истакла да је оборила рекорд клуба који је пре ње држала управо њена мајка.

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

- Ћао драги моји! Ето и мене да се огласим након што су се мало слегли утисци. Желим пре свега свима да се захвалим који су били, и на овом предивном искуству и за мене феноменалној вечери препуној позитивне енергије! Горели смо! Јако ми је драго да вам кажем да смо оборили рекорд клуба који је до скоро држала ни мање ни више него Цеца Ражнатовић! Као што сам рекла и на наступу 'Хајде да останемо у кругу породице!' Све у свему, настављамо даље још јаче и боље! Хвала свим мојим сарадницима и пријатељима који су допринели да све изгледа савршено! Без вас то не би било исто - написла је Анастасија.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

 

Цеца нажалост није присуствовала Анастасијином првом наступу, пошто је тај дан имала свој концерт на Копаонику, а раније је открила да је имала трему због ћеркиног наступа и све време је размишљала о томе.

Фото: АТА имагес

 

- Имала сам трему због Анастасије, тражила сам да ми пошаљу клипове да видим како све изгледа. То је моје дете и другачије реагујем, емотивно, то је нормално. Чуле смо се пред њену пробу, жао ми је што нисам с њом. До сад сам ја била дива, а сад имамо још једну певачицу у кући. Рекла сам јој да буде што спонтанија, публика одради 90% посла, кад се изађе на бину и кад крене та енергија", рекла је Цеца у емисији "Премијера - Викедн специјал - кроз осмех, а Анастасија и те како има од кога да учи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".