Неда Украден у финалу фестивала била је председница стручног жирија, а Марији Микић том приликом није дала бодове.

- Најтеже делове сам отпевала најбоље, а погрешила сам почетак песме и била сам спремна да ћу можда због тога испаштати, али нисам била спремна да ми Неда Украден не да ниједан поен. Ја Неду Украден не познајем, али ја њу обожавам, била сам и на такмичењима где сам певала њене песме, певам њене песме и на наступима, мени је Неда Украден стварно једна икона и цела њена каријера, али да баш од свих песама мени да 0 бодова, волела бих некад да знам одговор. Ја једном кад је будем срела питаћу је, јер ја желим да знам зашто сам ја добила 0 - рекла је Марија у емисији "Гранд магазин".

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је додала да је разочарана због начина на који је жири гласао, јер је очекивала да ће бити боље оцењена.

- Мало ме изненадило, ја сам рачунала на жири, јер ипак је то музика и нешто јако лепо. Разочарала сам се... Можда ја нисам компетентна да тим људима нешто причам и коментаришем, али јесам се разочарала. Једини мој мали пех је што нисам могла да добијем неке максималне поене, јер је мени стварно било отежавајуће да певам. Ја сам имала ону претешку хаљину, нисам желела уопште да се зна да сам трудна и да ме неко по томе оцењује. Ја сам имала пар фалшића, сви су имали, све се чује и тамо нема места за грешку - рекла је Марија.

Подсетимо, на овогодишњој Беовизији победу је однела Констракта, која ће са песмом "In corpore sano" представљати Србију на Евровизији која се у мају одржава у Торину.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".