Певачица жели и званични прекид брака, али у домаћим медијима се појавило да њен бивши партнер не жели да јој да развод. Гога је пред нашим камерама открила шта је права истина:


- Ми се још увек нисмо развели, разишли смо се. Отом потом што се тиче папирологије, ја стојим иза речи које сам рекла. У добрим смо односима и стварно се више не бисмо понављали. Људи сад свашта пишу и нагађају - прича Гога, па открива шта јој је сад важно:

- Битна је сад моја нова песма, која се појавила пре 2 дана и нестала у дану два пута. Велика мистерија. Песма је квалитетна и доста се на њој радило, озбиљан хит. Велика је подршка мојих фанова - поносно наглашава Секулићева.

Фото: АТА имагес

 

На питање како је реаговала када је песма избрисана и то чак два пута, одговара:

- Искрено да вам кажем, мало је чудно. Нико није пријавио писали су на Јутјубу, али се нешто просто десило. Сазнаћемо за који дан због чега се то десило. Ал’ добро, ја кажем, нема разлога али имаш људи који су завидни и љубоморни. Неко се бави туђим животима. Лепо би било када би се сви својим бавили - закључује она.

Не крије да удварача сваким даном има све више:

- Богами има. Ја сам девојка, али то не значи сад: “е слободна сам навалите”, тога нема. Једноставно ја сам тешка што се тиче тога, имам специфичан стил мушкарца и то мора да буду мало другачији, посебни да би ме освојили. Али још је рано да размишљам на ту тему. Шалим се са мојом докторком: “морам да дођем на нека подмлађивања, сад још млађи и слађи”- закључује Секулићева.

(Блиц)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".