Краљица шера, како воли да је ословљавају, истиче да се руководи провереном методом "услуга за услугу" и да се зато нико не усуђује да је одбије када пожели да јој буде гост у емисији.

- Политичари ме се плаше јер им знам интиму. Знам доста, али ћутим, не говорим. Они дођу код мене у јутарњи и то је услуга за услугу. Доста јавних личности има љубавнике и љубавнице, у јутарњем програму ћу и убудуће да раскринкавам романсе. Прва сам причала о Тањи Савић и Драшку Станивуковићу, то је била јавна тајна. Није тачно да сам јој ја уништила брак, она је тада била сама, баш као и Драшко - каже Јеремићка за Српски телеграф и објашњава да је увек за паролу: "Боље добар развод него лош брак".

Фото: АТА имагес

 

 

- Мени је увек било поштено да се људи којима у браку не иде лепо и транспарентно разведу, а не да лажу јавност, али пре свега себе. Највећи пораз је кад издаш себе, човек увек треба да буде искрен према својим емоцијама. С обзиром на то да ја рушим све предрасуде у новинарству, али и друштву, успешно рушим и предрасуде да је боље бити у лажном браку него развести се. Развод је нормална ствар, а највећи пораз је остати у заједници, породици, која нема своју суштину, већ само темеље. Породица јесте најважнија, ја сам прва породична жена, али само ако је права, искрена и испуњена љубављу, а не само поштовањем. Борац сам против лажних породица. Апсолутно никада нисам варала и никада себи нисам дозволила да било коме будем друга, љубавница. Мени Путин да је дошао док сам била у браку, рекла бих му: "Не! Мораш сачекати да се разведем, па онда."

Јована истиче да је управо због својих ставова и понашања са бившим супругом Војиславом остала у добрим односима.

Фото: АТА имагес

 

 

- Не стидим се своје прошлости јер сам увек била чиста и директна, нисам муљала, лагала, већ сам увек истину говорила у лице. Са својим првим мужем сам пре свега пријатељ, он је отац мог детета, мој највећи пријатељ, као и ја његов. Нема разлога да не буде тако јер сам ја увек била фер према њему. Са сваким бившим партнером сам остала у добрим односима.

Следећи муж ће ми бити фаца

Јована истиче да се неће либити да поново уђе у брак ако љубав буде права, а, како каже, свакодневно јој се удварају.

- Удварају ми се емотивни мушкарци, добри људи и велики џентлмени, фаце. Мене не може да фасцинира моћ јер је имам, као и паре. Може да ме фасцинира само неко ко, поред свега овога, има душу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".