Маријана се по рођењу ћерке није оглашавала за медије, а у првом интервјуу откако се остварила у најлепшој животној улози она је открила како су јој протекли први месеци са наследницом.

Фото: В. Данилов

 

Како је признала за још увек се привикава на улогу маме.

- Прошли су ми у магновењу. Када смо из породилишта стигле кући, као да сам ушла у неки други живот, као да моје тело није било оно одраније, као да смо то били други ми. Још се нисам сродила са сазнањем да је Ана наше дете и да сам ја мама. Ваљда је то нешто толико велико да организму треба време да се привикне. Рекли су ми да је тај осећај нормалан, али не и колико ће трајати - прича Маријана и додаје да сву пажњу посвећује новом члану проодице:

- Наравно, бескрајно је волим и осећам да треба да је пазим и мазим, но, збуњеност је и даље присутна. Често су ми говорили: 'Видећеш како ћеш се осећати када је први пут оставиш саму', а недавно се и то догодило. Показало се да су били у праву кад су тврдили да једва чекаш да се вратиш кући, колико год ти било лепо.

Наследница Ана је пресликана тата, каже Мићићева поносно.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/micicmarijana

 

- Ликом да, а и добра је на њега. Кад се родила, да сте показали 10 мушкараца и питали ко је њен тата, сви би показали на Милоша. Чак има и фризуру какву он носи. (смех). Није она без разлога МишАна.

Поносна мама открила је да њу и тату Милоша сви питају успевају ли бар мало да одспавају, а они се ноћу само једном буде. Уз констатацију да је Ана беба за пожелети позната глумица и водитељка је додала:

- Пре неколико дана њену лекарку сам звала у 11 пре подне. Кад сам јој рекла 'добро јутро', зачудила се, а кад је чула да смо се управо пробудиле, закључила је да смо заиста срећни родитељи.

(Hello)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".