Мајка малолетне Милице (17), Ана Веселиновић, данима не може да дође себи због ћеркиног понашња у петој сезони "Задруге" која је ушла у Белу кућу како би показала да све девојке нису исту - лаког морала, а онда убрзо и имала интимне односе пред камерама са Менсуром Ајдарпашићем.

- Ана данима не може да се састави. Само плаче, срамота је да изађе из куће - проклиње дан кад је њена ћерка одлучила да уђе у ријалити. Она јој је говорила да није то за њу, да је млада и неискусна, али Милица јој је обећавала да ће бити добра и да је неће обрукати. Међутим све је убрзо пало у воду, ниједно обећање дато мами није испунила. То је Ану много повредило и стално понавља исту реченицу кад упали ТВ: "Ово није моја ћерка, мука ми је кад гледам шта ради" - говори извор и наставља:

- Милицина мама није добро ни физички ни психички, одбија да једе због чега јој се погоршало здравствено стање, па је и недавно завршила у Хитној због високог притиска.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

Иначе, Ана се раније огласила за домаће медије и открила како је раговала на ћеркино слободније понашање у ријалитију.

- Трудим се да будем добро, колико год је то могуће. Никако то нисам очекивала од ње, мислила сам да не постоји шанса да моје дете уради тако нешто. Стварно сам разочарана понашањем своје ћерке, тешко ми је. Више ништа не може да ме изненади - почиње Миличина мајка и открива да је њена наследница до сада имала само једну озбиљну везу, против које су били она и њен супруг.

- Моја ћерка је имала само једну везу да ја знам. Годину и по дана је била с тим дечком, ја нисам била за ту везу, али је она тог дечка много волела. Ми смо о нашем детету увек водили рачуна, била нам је пред очима, имала је само мало проблемчића у школи када се заљубила у тог дечка. Оде у Параћин у школу и стално се тамо виђа са њим, а ми нисмо дозвољавали да се виђа са њим. Није нам се тај дечко свидео, због неких породичних проблемчића, не бих сада то откривала. Плашили смо се шта све може ту да буде. Плашили смо се да не напусти школу и не побегне са њим, да се не уда... Милица се никад није упуштала тек тако у неке везе. Причала ми је да мора с неким прво да буде пријатељ. Никад нисам чула да је Милица била с неким на једно вече. Не знам шта јој се десило... - каже Ана, а о томе што њену наследницу упоређују са Мином Врбашки имала је да поручи:

- Далеко било да ми је ћерка као Мина Врбашки, она има целу историју иза себе, о којој је и јавно говорила - рекла је Веселиновићка и открила да ли би упркос свему прихватила Менсура као дечка своје ћерке.

- Рано је да ја сад судим о некоме. Мени се није допало Менсурово понашање према Мини, док су они били заједно у Задрузи, тако би се можда понашао и према Милици. Плашим се за своје дете, много је брзо и на лош начин ушла у ту везу са Менсуром. Ни у лудилу нисам очекивала све то од ње. Изневерила ме је, да није моја свашта бих рекла, а њој ћу у очи свашта и да кажем - каже Ана и открива да је због ћерке чак завршила и у Хитној.

- Ја сам после трећег дана од Миличиног уласка у Задругу завршила у Хитној због високог притиска. Ја више нисам могла да поднесем то. Можда се десила љубав, али њој ипак такво понашање не приличи, не могу да је препознам - рекла је за Пинк Ана Веселиновић.

(Еспресо)