Одабир гардеробера или ормара за дом би требало да буде резултат доброг планирања заснованог на вашим потребама, а њихова естетика је како ствар вашег укуса, тако и стила који желите да истакнете у ентеријеру спаваће собе. Они представљају главне комаде намештаја у спаваћој соби, а важно је да буду функционални, како би било простора за одлагање свих планираних ствари. 

У зависности од просторних перформанси одлучићете се за гардеробер или ормар, а сам конкретан избор је олакшан тиме што постоји велики број модела, различитих по функционалности, али и дизајну. 

Фото: Промо

 

 

Употребни простор је неизоставна ставка о којој морате размишљати када бирате гардеробере за свој дом. Гардеробна шипка вашем гардероберу даје бољу прегледност, а уједно ћете спречити и гужвање осетљивих комада гардеробе.

Ништа мање важан није ни део са преградама, где можете сортирати гардеробу по сезонама, бојама, намени... У лакшој организацији преградног дела умногоме вам могу помоћи и кутије за одлагање ситнијих комада хардеробе, па не пропустите прилику да и о овоме размислите.

Фото: Промо

 

 

Гардеробер GALICIA 220 у опак белом дезену, са декоративним хоризонталним апликацијама од црног бојеног стакла, представља модерно и креативно дизајнерско решење. Унутрашњост се састоји од сегмента са полицама у левом и десном делу, као и сегмента са гардеробном шипком у средишњем делу. Такође, поседује могућност уградње успоривача код клизног механизма који додатно доприносе сигурности и функционалности.

Фото: Промо

 

 

Уз гардеробер, практичан комад намештаја за спаваћу собу је и комода. Комода ДУЕРО 3К2Ф поседује два бочна затворена крила са по три вертикалне полице, као и централно позициониран сегмент са две фиоке и затвореном полицом, па се у њу могу сместити многе додатне ствари које можда не могу стати у гардеробер.

Уколико се одлучите за ормар, који за разлику од клизних гардеробера има класичан механизам отварања, предлог је ормар LEON 4K2FO у топлом декору артисан храста. Ормар LEON 4K2FO је веома функционалан, поседује гардеробну шипку, као и двокрилно затворене полице, једну отворену полицу и две простране фиоке. Огледало на средишњем делу ормара естетски ће оплеменити и визуелно повећати амбијент у коме се налази.

Фото: Промо

 

 

Плетени табуре у неутралној боји одличан декоративни детаљ уз овај ормар, који уз естетски моменат пружа и потребну удобност.

Уколико сте љубитељ индустријског стила, дизајнери ентеријера Форма Идеале препоручују гардеробер SIERRA 180 OG у графит сивом декору, који је веома практичан и представља модел гардеробера савременог дизајна. Његова унутрашњост се састоји од сегмента са полицама, као и сегмента са гардеробном шипком. Огледало на једним гардеробним клизним вратима, поред тога што је функционално, умногоме доприноси и естетици читавог амбијента спаваће собе.

Фото: Промо

 

 

Комода DUERO 5F 90 у графит сивом декору одличан је додатак овом амбијенту, а с обзиром на то да има пет пространих фиока веома је практична и обезбеђује довољно простора за ствари које су вам увек потребне при руци.

Смернице које смо поделили са вама сигурно ће вам бити корисне при одлуци да ли се у амбијент ваше спаваће собе уклапа гардеробер или ормар, као и који модели би били прави избор. Уживајте првобитно у њиховом одабиру, а касније у и омиљеним одевним комбинацијама које су сложене управо онако како вама то одговара.