Жељко и Милица Митровић већ неколико деценија негују своју љубав, али и простор у којем бораве и у којем имају мир, ван пословних обавеза. Иако често путују, својој кући се увек радо враћају, а засигурно је то због тога што су пуно труда уложили у њено опремање.

Пар се труди да своју приватност сачува за себе, што им полази за руком, али ипак су својим пратиоцима на друштвеним мрежама открили делић раскошног дома, од којег дословно застаје дах.

У дому Митровића доминирају бела и црна боја, минималистички стил који је употпуњен савременом технологијом, али га оплемењују породичне успомене у виду фотографија и детаљи који се мало где могу видети на нашим просторима. Осим тога, Жељку и Милици друштво праве њихови верни пси, који уносе добро расположење у њихову кућу.

Власник телевизије "Пинк" неретко приређује изненађења својој супрузи, те ју је једном приликом управо у њиховом дому изненадио поводом њеног рођендана и тада је објављен видео где се јасно види унутрашњост њиховог луксузног дневног боравка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".