Ован

Гласном и активном Овну треба његова супротност у најбољем пријатељу, а то је Вага. Оба знака могу пуно да науче једно од другог.

Бик

Бикови се лако погубе и зато им треба неко ко ће свако мало моћи да их вратити у стварност. За то су идеалне Девице, чију искреност и практичност Бикови јако цене.

Близанци

Близанцима су управо Близанци најбољи пар, али воле да се друже и са Водолијама. Њихов најбољи пријатељ мора да буде у стању да их пратити на свим нивоима.

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Ракови воле добру забаву, а то је нешто што ће добити у пријатељству са Шкорпијом. Њима забаве чак служе да се повежу на дубоком и значајном нивоу.

Лав

Лавове најбоље разумеју они рођени у знаку авантуристичког и страственог Стрелца. Њихова веза долази из тога што се тако добро разумеју, а и зато јер цене мишљења и ставове оног другог.

Девица

Шкорпија је најбољи избор за Девице. Заједно воле да откривају свет и уживаће у дугим разговорима о истинама које су заједно схватили.

Вага

Ваге воле пријатеље уз које се могу опустити и бити оно што јесу. Уз то, Вагама треба и дивљење па чак и од пријатеља и дружиће се са свима који им говоре како су дивни, а то најбоље ради Бик.

Шкорпија

Обично су најсрећнији с најбољим пријатељем Рибом. Жуде за дубоким и трајним пријатељствима те желе своје пријатеље да упознају и разумеју боље од иког другог. Пријатеље доживљавају јако озбиљно.

Стрелац

Ован је савршен најбољи пријатељ за Стрелца. Заједно ће се пуно смеати и инспирисати једно друго. Ако се међусобно поштују и не свађају око тога ко је бољи, могу јако дуго трајати.

Фото: Профимедиа

 

 

Jarac

Jarac mora da pronađe nekoga ko je pun razumevanja i ko će moći da ih nauči da se otvore. Devica je najbliža Jarcu po shvatanju sveta, zato se i slažu.

Vodolija

Oni se najbolje slažu s Lavom. Osetljivi su na slične stvari i osećajni, a i jedno drugom će uvek spremno ponuditi rame za plakanje.

Ribe

Ribe se najbolje slažu sa Vodolijama jer su oboje slobodnog duha, a i niko ne može tako duboko da razume Ribe kao Vodolija.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".