Певачица Биљана Јевтић и певач Аца Илић већ годинама живе у складном браку, те су заједно прошли кроз бројне успоне и падове који су само учврстили њихов однос. Данас уживају у љубави, а открили су кроз шта су прошли у животу. 

- Тек када дођу тешки дани, човек се увери у припадност. Тако да не дај Боже да њој нешто буде - започео је Илић.

- Та приврженост је цео живот, колико он мени значи толико и ја њему. Ослушкујемо се, помажемо, то је рецепт - додала је Биља и испричала да ли је неко желео да стане на пут њиховој љубави:

- Не воле људи туђу срећу, није нам нико забранио да се волимо, али је покушао да стане на пут нашој срећи - истакао је Аца.

Фото: В. Данилов

 

Да у прошлости све није изгледало као данас, сведочи и Биљина прича како је живела када је била мала и како се тада осећала.

- Живели смо у малој кућици. Вратила бих се у тај период, било је лепше. До 12. године нисмо имали струју. Нисам планирала да се бавим музиком. Уписала сам електротехничку школу, играла сам фолклор и успут певала, али ни на крај памети ми није било да ће ми то бити професија - каже певачица, док је Аца открио да ли се икада у животу уплашио да ће изгубити Биљу:

- Јесам. Мада нисам се плашио, него сам мислио живот уме да растави људе на разне начине. Када смо добили Ивана, знао сам да више нема кризе, то је био шлаг на торту, оно што смо чекали целог живота - прича Аца.

- Најтеже је било оставити родитеље, доћи у Београд и почети испочетка. То није било лако, али хвала Богу, заволео сам Београд и Београд ми је много дао - закључио је певач, а потом открио како су започели своју љубав. 

Фото: Н. Скендерија

 

- Пробао сам и добио корпу, након годину дана касније ишли смо на турнеју заједно. И приликом честитања Нове године, њена рука се задржала на мојој, то ми је био први знак. Забављали смо се пар година, и онда сам морао у војску, то је било велико искушење за нас. Мени није до живота, а не до војске. Млад, популаран, Биља ми девојка, а ја морам у војску, али све сам издржао. Све је то живот, оно што ме не убије, то ме ојача - каже Аца.

Кратко су се дотакли и сина Ивана: 

- Он је мамин син, али татина копија. Све што жели да каже, говори мајци.

Њихова љубав јесте складна и лепа, али њих двоје су да би дошли до тог односа прошли кроз кризе које су евидентно пребродили и учврстили свој однос: 

- Око хране имамо највише несугласица - додаје Илић, а затим се недовезала певачица: 

-  Било је тешких година за нама. Најупечатљивије ми је било, када сам требала да певам на ''Знање и имање', а ми на мору... Свађа је била целе ноћи: ''Ако одеш, крај је''. То је било паковање и распакивање, и на крају нисам отишла на ту једну емисију. Били смо млади, волела сам га, мада сам због тога имала после проблем, забрањивали су ме, јер је преовладала љубав - испричала је Биља.

Фото: Д. Мишић

 

 

(Глоси)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".